Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy minél több, a futást szerető ember számára elérhetővé tegyük az egyedileg emblémázott futóruházatot.
 
Igen nagy divatja van a saját logóval, névvel, esetleg frappáns szöveggel ellátott pólóknak az egyes versenyeken.
Hazánkban is kezd egyre nagyobb teret hódítani magának ez a trend, ezzel erősítve a csapattagokban hovatartozásukat, csapatszellemet, illetve a csapat arculatának megőrzését.
Ebben szeretnénk a segítségedre lenni. Időről-időre új ötletekkel, vásárlási kedvezményekkel próbáljuk még szélesebb rétegek számára elérhetővé tenni a Futópóló.hu szolgáltatásait, szitanyomással emblémázható tárgyak listáját.

 

Cégünk 1997 óta van jelen a reklámtermékek piacán. A megszokott reklámajándékok és a pólónyomás mellett nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi, ötletes reklámtermékek felkutatására és megismertetésére is. Célunk, hogy partnereink számára mindig legyenek olyan kreatív ötleteink, amelyek segítségével cégük arculatát színesebbé tehetik. Fontos számunkra a minőség és precizitás, a kihívások pedig nem jelentenek akadályt.

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően szolgáltatásaink között megtalálható a szitanyomás, tamponnyomás, hímzés, gravírozás, reklámruházat és reklámtárgyak forgalmazása, munka- és formaruházati termékek gyártása, valamint a grafikai tervezés és nyomdai kivitelezés.

 

A Magenta-R Kft. egy 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában lévő gazdasági társulás, amelynek legtöbb tagját több mint 17 éve baráti kötelék is erősíti! Gazdasági mutatónk minden évben (az elmúlt gazdasági válság ellenére is) pozitív mérleget jelez. Fizetési hajlandóságunk minősítése szintén 100%-os. Lejárt tartozásaink összege: 0 Ft.
És erre büszkék is vagyunk!

 

Wallner Tibor

 

Értékesítés
06 30 600 4000

Cseh Norbert

 

Ügyvezetés
06 20 962 8300

Sebeők Krisztián

 Sebeők Krisztián

Értékesítés
06 30 821 6468